Menu

Onze gerechten zijn puur, klassiek en worden geïnspireerd door het seizoen. Hierdoor wisselen de gerechten regelmatig. We serveren kleine en deelbare gerechten zoals een charcuterieplankje, oesters, ceviche, coquilles en langzaam gegaarde Iberico wang.

Wil je je volledig laten verrassen door de chef? Kies dan voor onze SOMM experience. Hierbij krijg je volgens het shared dining principe 6 gerechten van de kaart om met elkaar te delen.

Table d’hôte:

Iedere laatste zaterdag van de maand staat in het teken van onze table d’hôte. Tijdens deze avond dineer je met andere gasten aan een lange tafel. We serveren tijdens deze avond een culinair 4-gangen verrassingsmenu voor EUR 43,00 per persoon.   

De wijnkaart:

Onze wijnen zijn door Sascha met veel liefde, passie en aandacht uitgekozen. We schenken ruim 100 wijnen waarvan zo’n 45 wijnen per glas in verschillende prijsklassen. Er is dus voor ieder wat wils.

Menu Collage